Peşəkar oyunçu kazino təcrübəsi

Srandičky, vtípky a nezávazný pokec

Moderátor: yogifrenk

Odpovědět
angrygoose631

Peşəkar oyunçu kazino təcrübəsi

Příspěvek od angrygoose631 »

Adətən insanlar mənə deyir: "Necə yəni, qumarxanada peşəkar olmaq olar? Bu, tam şans oyunu deyilmi?" Mən də gülümsəyib cavab verirəm: "Əgər sən məlumatlı deyilsənsə, şans oyunudur. Amma məlumatlı olsan, bu, riyaziyyat və psixologiyadır." Mən bu işdə 8 ildən çoxdur ki, varam. Hər səhər ofisə gedən adam kimi, mən də kompüterimin qarşısına keçib işə başlayıram. Yox, mən filmlərdəki kimi smokin geyinib, fişkalarla dolu bir zalda oturmuram. Mənim iş yerim evimdəki rahat kreslo, qarşımda bir neçə monitor və açıq tablardır. Ötən həftə, adi bir çərşənbə axşamı idi. Günlük planımı hazırlayırdım: hansı oyunlarda bonuslar aktivdir, hansı oyunların geri qaytarma faizi yüksəkdir, harada turnirlər var. Dostlarım tez-tez soruşur: "Darıxmırsan? Bu qədər hesablama, qrafiklər..." Məncə, bunu anlamaq üçün ya o işi sevirsən, ya da sevmirsən. Mən sevirəm.

Həmin gün də Mostbet-də yeni bir kampaniya görmüşdüm. Canlı kazino bölməsində blackjack üçün xüsusi təklif var idi. Qaydaları oxudum, şərtləri təhlil etdim. Mənim üçün ən vacib məqam pul çıxarışı şərtləri olur. Hər hansı bir bonusu götürməzdən əvvəl onun şərtlərini, məhdudiyyətlərini dəqiqləşdirirəm. Bu dəfə də diqqətimi çəkən bir məqam oldu: mostbet withdrawal limit. Adətən, bu kimi kampaniyalarda qazancı çıxarmaq üçün müəyyən məbləğdə mərc etmək tələb olunur. Amma burada həm də maksimum çıxarış limiti ilə bağlı bir bənd var idi ki, bu da mənim strategiyamı birbaşa təsir edirdi. Peşəkar oyunçu üçün ən böyük düşmən gözlənilməzlikdir. Limitləri əvvəlcədən bilmək, oyunun ən başında sənə uzunmüddətli plan qurmağa imkan verir. Hesabladım ki, bu limitlər daxilində oynasam, uzun müddətə və risksiz bir şəkildə qazanc əldə edə bilərəm. Bir neçə saatlıq işimi planlayıb, depozit etdim və oyuna başladım.

Blackjack əslində riyazi olaraq udmaq ehtimalı ən yüksək olan oyunlardan biridir. Əsas odur ki, düzgün strategiyadan çıxmayasan. İlk yarım saat ərzində bir az dalğalanma oldu. Bir-əl udurdum, bir-əl uduzurdum. Bu məni heç vaxt əsəbiləşdirmir. Çünki bilirəm ki, bu, normaldır. Mən bir əl üçün yox, 1000 əl üçün oynayıram. Elə bir an gəldi ki, ardıcıl 5 əl uduzdum. Adi oyunçu olsaydı, ehtimal ki, qızışar, mərcini artırıb qaytarmağa çalışardı. Mən isə sadəcə güldüm. Çünki mənim əsas kartım, əsas silahım soyuqqanlılıqdır. Növbəti əl, əlverişli kartlar gəldi və mən qazandığım kimi, tədricən dalğa dəyişdi. Üç saat fasiləsiz oynadıqdan sonra balansıma baxdım. Depozit etdiyim məbləğin üzərinə gözəl bir rəqəm gəlmişdi. Məhz belə anlarda bu işi niyə sevdiyimi bir daha anlayıram. Bu, sadəcə pul deyil. Bu, intellektual bir mübarizədir, sistemə qarşı oynanan uzunmüddətli bir şahmat partiyasıdır.

Oyunu dayandırmaq qərarı verdim. Həmişə qazancın ən yüksək olduğu an dayanmaq lazımdır. Acgözlük peşəkar oyunçunun ən böyük düşmənidir. Səhər olmuşdu, pəncərədən gün işığı süzülürdü. Bir fincan qəhvə düzəltdim və rahatca pul çıxarışı səhifəsinə keçdim. Bütün limitləri, şərtləri artıq bildiyim üçün heç bir narahatçılığım yox idi. Sadəcə formanı doldurdum, məbləği yazdım və təsdiqlədim. Həmişə olduğu kimi, bu proses də problemsiz keçdi. Bir neçə dəqiqə sonra artıq pul hesabıma keçmişdi. Bir daha düşündüm ki, bu işdə uğurlu olmağın əsas açarı nədir? Düzgün analiz, səbir və ən əsası özünü idarə etmək bacarığı. Mostbet mənə bu fürsəti verdi: öz qaydalarımla, öz tempimlə oynamaq və nəticəni proqnozlaşdırmaq imkanı.

Axşamüstü oyananda (bəli, peşəkar oyunçuların gecə həyatı yaşadığını düşünənlər yanılır, mən səhər yatıb günorta oyanıram), telefonda bir neçə mesaj gördüm. Dostlarımdan biri yazmışdı: "Dünən gecə oynadım, hər şeyimi uduzdum, nə edim?" Gülümsədim. Çünki bu sualın cavabı çox uzundur. Ona sadəcə yazdım: "Oynama, əylən. Mən işləyirəm, sən isə əylənirsən. Əyləncə pul aparar, iş isə gətirər." Mənim üçün bu, sadəcə bir günün hekayəsi idi. Növbəti gün yeni bir kampaniya, yeni bir hesablama və yeni bir qələbə olacaq. Bu ritmi sevirəm. Bu ritm mənim həyatımdır.

Odpovědět