Elektromobily pomáhají k šetrnějšímu využívání energetických zdrojů

Tiskové zprávy a noviny Honda
Odpovědět
admin
Administrátor
Příspěvky: 84
Registrován: pát 05. lis 2010 15:20:39
Kontaktovat uživatele:

Elektromobily pomáhají k šetrnějšímu využívání energetických zdrojů

Příspěvek od admin »

V posledních letech usilují mnohé firmy o co možná nejšetrnější a nejekologičtější provoz. Jedním z osvědčených způsobů, jak toho docílit, je užívání elektromobilů. A ačkoliv je pořizovací cena těchto vozů vyšší, následný provoz a údržba je v porovnání s vozy se spalovacím motorem výrazně levnější.

Brněnská firma Autoelegance patří mezi společnosti, kterým na šetrnému přístupu k životnímu prostředí záleží, a proto se rozhodla využít dotaci na nákup dvou elektromobilů a dvou nabíječek Honda Power Charger.

Celkové výdaje na nákup vozů a nabíječek byly 1 618 272 korun – s tím, že 30 % částky pokryly dotace, které firma čerpala na projekt „Pořízení elektromobilu pro společnost Autoelegance Brno, s.r.o. CZ.01.3.14/0.0/0.0/19_252/0019745.“ Termín realizace byl od 19. června 2020 do 11. června 2021.


Elektromobily Honda – skvělý výkon, působivý design

Cílem projektu z programu „01 Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost“ bylo tedy zakoupení dvou nových elektromobilů typu Honda e Advance s lithium-iontovým akumulátorem 35,5 kWh. Kromě toho firma Autoelegance využila dotaci také na instalaci dvou wallboxů – nabíječek Honda Power Charger. Vozy i nabíječky firma pořídila pro zajištění podnikatelských aktivit.

Oba elektromobily, které vynikají perfektním výkonem, ale také jedinečným designem, bude Autoelegance využívat jako referentská vozidla. Tím dosáhne snížení ekonomické a ekologické náročnosti provozu firmy společně s rozšířením nabízených služeb.


Krok k nízkouhlíkové dopravě
Pořízením elektromobilů zahájila společnost Autoelegance Brno s. r. o. s IČ: 60725656 přechod k nízkouhlíkové dopravě a šetrnějšímu využívání elektronických zdrojů, což je plně v souladu s již zavedenou environmentální politikou firmy.

Uvažujete o pořízení vozu ze stáje Honda i vy? Zastavte se do autosalonu Autoelegance v brněnských Řečkovicích, kde vám rádi pomohou s výběrem vozu přesně pro vás.
Přílohy
5913809.jpg
5913809.jpg (65.75 KiB) Zobrazeno 5295 x

Odpovědět