zitra je tvuj den D-CRV
 zitra je tvuj den D-CRV 

Moderátor: yogifrenk

zitra je tvuj den D-CRV
 zitra je tvuj den D-CRV 
 .
 .  byl jsem stejny,nadrz je 30ka vetsi se tam nevleze,ale zase ti to nezabere misto a reserva je tam kde ma bit,hol vyhoda cvrcku
 byl jsem stejny,nadrz je 30ka vetsi se tam nevleze,ale zase ti to nezabere misto a reserva je tam kde ma bit,hol vyhoda cvrcku  jo a ten stul tam mam taky takze parada,ten sistem co mam ja je perfektni,litam s nim tusim us rok a naprosto v pohode,nechal jsem si to seridit tak neco mezi usporou a vykonem,o nic se nestaras,je to plna elektronika
 jo a ten stul tam mam taky takze parada,ten sistem co mam ja je perfektni,litam s nim tusim us rok a naprosto v pohode,nechal jsem si to seridit tak neco mezi usporou a vykonem,o nic se nestaras,je to plna elektronika  

.
. a mam tam jeste pridane primazavani pod ventily,pac plyn je suchy a navic ten olejik cisti od usazenin a karbonu a chladi takze v podstate jako bys jezdiL na benzin
 a mam tam jeste pridane primazavani pod ventily,pac plyn je suchy a navic ten olejik cisti od usazenin a karbonu a chladi takze v podstate jako bys jezdiL na benzin 

.  Ráno jedu na přihlášení potom na nákup
 .  Ráno jedu na přihlášení potom na nákup  rozvody atd. už to mám vše zamluvené.
 rozvody atd. už to mám vše zamluvené.  to co popisujes budou urcite cepy,je to suv a to je delane spis na balony a ne na nizkoprofil,je ale pravda,ze to vypada dobre
 to co popisujes budou urcite cepy,je to suv a to je delane spis na balony a ne na nizkoprofil,je ale pravda,ze to vypada dobre  snad to nebudes mit tak strasne a budou to jen cepy,tak te teda jeste jednou vitam mezi nas SU-večaky
 snad to nebudes mit tak strasne a budou to jen cepy,tak te teda jeste jednou vitam mezi nas SU-večaky