fota mazlíkú
Moderátor: yogifrenk
fota mazlíkú
zdravim všechny po dlouhý době a konečně dávam fotky jak jsem zvednul cvrčka je to o 4cm posudte sami

- Přílohy
- 

- IMAG0172.jpg (93.51 KiB) Zobrazeno 14054 x

- 

- IMAG0173.jpg (106.92 KiB) Zobrazeno 14054 x

- 

- IMAG0175.jpg (118.27 KiB) Zobrazeno 14054 x

fota mazlíkú
Ja myslel ze dnes uz nikdo tuzing neprovozuje ale jak vidim stale zluta modra a cervena na bubny vede  

fota mazlíkú
kamarade,to vypada hodne dobre,jaky je postup  muzes to cvaknout z vetsi dalky a cely bok
 muzes to cvaknout z vetsi dalky a cely bok  

čtyři nohy je jistota s hondou cr-v r.v.97 LPG 95kw
						fota mazlíkú
yogi: postup byl asi tak vyndáš tlumič sundaš pružinu to víš   použil jsem tu originál misku ke který navariš delší kus asi 55mm a prumer uz nevim myslim 100mm ale to poznaš až zmeřís tu mysku na soustruhu stočíš osazení 5mm vsadíš do originalu a zavaříš potom ještě zavaříš asi 10mm od kraje silnější kroužek který podpírá pružinu celkem to zvedneš o 40mm na fotce je to vydět zpusobu je vic puvodně jsem chtel vytočit novej kus z kulatiny ale moc prace a bylo by to těžký hrozne. o víc to nema cenu protož už tak je to nahraně při složení na tlumič kdyžtak se ptej
 použil jsem tu originál misku ke který navariš delší kus asi 55mm a prumer uz nevim myslim 100mm ale to poznaš až zmeřís tu mysku na soustruhu stočíš osazení 5mm vsadíš do originalu a zavaříš potom ještě zavaříš asi 10mm od kraje silnější kroužek který podpírá pružinu celkem to zvedneš o 40mm na fotce je to vydět zpusobu je vic puvodně jsem chtel vytočit novej kus z kulatiny ale moc prace a bylo by to těžký hrozne. o víc to nema cenu protož už tak je to nahraně při složení na tlumič kdyžtak se ptej

použil jsem tu originál misku ke který navariš delší kus asi 55mm a prumer uz nevim myslim 100mm ale to poznaš až zmeřís tu mysku na soustruhu stočíš osazení 5mm vsadíš do originalu a zavaříš potom ještě zavaříš asi 10mm od kraje silnější kroužek který podpírá pružinu celkem to zvedneš o 40mm na fotce je to vydět zpusobu je vic puvodně jsem chtel vytočit novej kus z kulatiny ale moc prace a bylo by to těžký hrozne. o víc to nema cenu protož už tak je to nahraně při složení na tlumič kdyžtak se ptej
 použil jsem tu originál misku ke který navariš delší kus asi 55mm a prumer uz nevim myslim 100mm ale to poznaš až zmeřís tu mysku na soustruhu stočíš osazení 5mm vsadíš do originalu a zavaříš potom ještě zavaříš asi 10mm od kraje silnější kroužek který podpírá pružinu celkem to zvedneš o 40mm na fotce je to vydět zpusobu je vic puvodně jsem chtel vytočit novej kus z kulatiny ale moc prace a bylo by to těžký hrozne. o víc to nema cenu protož už tak je to nahraně při složení na tlumič kdyžtak se ptej- Přílohy
- 

- IMAG0232.jpg (83.19 KiB) Zobrazeno 14041 x

fota mazlíkú
mates5710--vypada to hodne dobre   jen ten soustruh chybi kruci ,ale pecka ,vyfakt dobre
 jen ten soustruh chybi kruci ,ale pecka ,vyfakt dobre 

fota mazlíkú
Yogi dik za pochvalu ted chystam koncovku na vyfuk a mensi upravu tlumice

fota mazlíkú
Mimochodem,ty botky jsou krasne,museli stat ranec,koncovku us mam taky,vypada moc pekne,ale bes zvukovych efektu  

fota mazlíkú
tak koncovka je na místě, příprava na zimu v plný paradě ještě stříknout dutiny a je připraveno

- Přílohy
- 

- IMAG0244.jpg (131.02 KiB) Zobrazeno 14001 x

- 

- IMAG0242.jpg (86.3 KiB) Zobrazeno 14001 x

- 

- IMAG0241.jpg (126.47 KiB) Zobrazeno 14001 x

fota mazlíkú

- Přílohy
- 

- IMAG0245.jpg (129.08 KiB) Zobrazeno 14001 x

-