pokec o vsem zajimavem i jen tak
Moderátor: yogifrenk
tak pohár není,ale druhé místo taky dobry 

čtyři nohy je jistota s hondou cr-v r.v.97 LPG 95kw
Velká gratulace 

taky gratuluju.Je šikovnej 

chlapi tak sem dneska koukal na ty žarovky na osvětlení budíku jsou tam 3velikosti to je v poho ale nemužu sundat ten středovej panel kolem rádia a ovládání topení
tak to jsem ještě nekuchal.Ale přemýšlel jsem to někdy potáhnout karbonem.Přece jenom vnitřek je takovaj chudej.V NĚJAKÝM MANUÁLU SI NIC NENAŠEL?
manual strana1031
Také se připojuji s gratulací!!!!! A k tomu středovemu panelu na tom manualu sice je kolik je tam šroubů sponek atd ale není tam jak se knim dostaneš aby jsi něco nepoškodil a nerozlámal to už tam není.Yogi pamatuješ ptal sem se jestli máš velké ruce? Měnil sem rádio a žárovku v popelníku skrátka petelice!!!! Neříkám že to nejde,ale je to nadýl než na hodinu
Jenom na popelníku jsou 3šroubky podle mně je asi lepší sundat ten šedej plast okolo středoveho panelu ,ale chce to skoušet chtěl sem vyndat zapalovač a ani náhodou 

chlapi diky ,Patrickovi jsem to vyridil a dekuje :)Kutil-mam trosku vitr s te palubky,ale musim to zvladnout :)stredovy panel nastesti sviti 

čtyři nohy je jistota s hondou cr-v r.v.97 LPG 95kw
Palubka je v pohodě to jde samo ale ten středovej tunel je hruza
Zejtra objednam ty ledky modrý a uvidim, ale aspon sem udělal modrý hodiny pro začatek

- Přílohy
-
- 67.jpg (137.15 KiB) Zobrazeno 5792 x
-
- 363.jpg (166.67 KiB) Zobrazeno 5792 x
-
- 0368.jpg (145.37 KiB) Zobrazeno 5792 x
a takhle to pokračuje když nesvítí spz
- Přílohy
-
- 370.jpg (196.98 KiB) Zobrazeno 5792 x