pokec o vsem zajimavem i jen tak
Moderátor: yogifrenk
Tak sem tu samolepící imitaci dřeva našel ale za těch pak vyseklých kousku dávat 2975kč nebudu za ty prachy dopřeju cvrčkovi užitečnější věci
Ta přístrojovka je opravdu petelice nevím proč ce toto nedá koupit na crvéčko za tohle bych ty peníze dal ,ale za samolepky takovej ranec mě přijde jako nehoráznost
A také se skusím napsat adminovi aby smazal nějaká temata začína to být nepřehledné co myslíš 
Naposledy upravil(a) kutil dne sob 10. zář 2011 22:00:15, celkem upraveno 1 x.
no,tet jsis odpovedel,proc to jeste nemam
ale je jeste jedna vychytavka v podobe samolepicici tapety a horkovzdusne pistole,vim ze to jde v pohode,protoze se delaji podobnym zpusobem folie na okna,ale jeste jsem to nezkousel,ze by jsi to zkusil prvni

čtyři nohy je jistota s hondou cr-v r.v.97 LPG 95kw
to bych nedělal protože ty kupované jsou v 3D jako šetřit na všem to néééé 
no vidíš,bylo by to jako živé:)
Ahoj - dlouho jsem tu nebyl - takže velká omluva.
Kutil - krásné ryby opravdu moc hezké
Kutil - krásné ryby opravdu moc hezké
Bert 68 s CR-V 98
BERTE- ty žiješ:)ahoj
take tě vítám dlouhá to pauza 
tak co chlapi,us mate prezuto,nebo mate universalni jako já bahno & sníh

Ahoj 
Přezuto ještě nemám - dnes jsem si přivezl CRVčko ze servisu. Celý předek nový čepy - tyčky řízení - utěsnění stabilizační tyče- nové rozvody ( byl nejvyšší čas , váleček už řádně drhnul když mi to ukazoval ) + vodní pumpa - brzdové obložení - výměna servo náplně - výměna fridexu - výměna benzin. filtru. Jsem rád že to konečně mám hotové jelikož jsem musel dvakrát měnit termín v servisu - žena marodí tak ji obden vozím do nemocnice a teď měla týden pauzu od doktorů tak jsem to hned využil.
Přezuto ještě nemám - dnes jsem si přivezl CRVčko ze servisu. Celý předek nový čepy - tyčky řízení - utěsnění stabilizační tyče- nové rozvody ( byl nejvyšší čas , váleček už řádně drhnul když mi to ukazoval ) + vodní pumpa - brzdové obložení - výměna servo náplně - výměna fridexu - výměna benzin. filtru. Jsem rád že to konečně mám hotové jelikož jsem musel dvakrát měnit termín v servisu - žena marodí tak ji obden vozím do nemocnice a teď měla týden pauzu od doktorů tak jsem to hned využil.
Bert 68 s CR-V 98
tak mas konečně mazlika pod střechou,takze at ti ti slouži bes problemu a stale super posloucha