Народ, хто знається у постільній білизні? Натрапив на корисний сайт

2007---
Odpovědět
Bilizinomi

Народ, хто знається у постільній білизні? Натрапив на корисний сайт

Příspěvek od Bilizinomi »

Народ, привіт! Думаю поділитися цікавим сайтом, раптом комусь із вас стане в нагоді. Останнім часом помітив, що сон не йде, кручусь до ранку, а вранці почуваюся, наче й не спав. Грішив на нерви, на атмосферний тиск, а жінка каже: "Пора поміняти постільну білизну на нормальну, а не цю синтетику з розпродажу". І тут я поліз в мережу.

Зізнаюсь, вважав, що вибір постільного комплекту - це тільки "подобається колір чи ні". Аж ні, ціла історія. Там тобі бязь, і ранфорс, сатин... Я в таких словах був нуль, поки не потрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Народ, це просто скарбниця інформації! Я провів на годину. Там все як в енциклопедії: чітко розкладені усі тканини, від дешевої бязі до преміум сатину та льону. Навіть там є табличка з описом щільності тканини та того, скільки прань витримує комплект. Дуже допомогло усвідомити, чому якийсь комплект коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.

Що я для себе відкрив для себе виніс:
- Виявляється, насправді, українські та євро розміри трохи відрізняються, і перед замовленням реально озброїтися сантиметром заміряти ковдру, а не просто довіряти ярлику «сімейний».
- От чесно, не знав, що фланель влітку — це жах, а сатин реально дихає, тому що в неї структура особливе.
- Там розписано, як прати, щоб малюнок не зліз через місяць. Актуально для тих, у кого пралка паше цілодобово.

У підсумку вирішили придбати на пробу сатиновий комплект від українського бренду (підтримали так би мовити українське). Поки все добре — спимо як немовлята, білизна дуже приємна на дотик, не ковзає й не іскрить.

Загалом, якщо ви, як і автор, до останнього часу думали, що підодіяльник — це не те, в яку варто вникати, щиро раджу глянути огляд на тому сайті. Реально зберігає і час, і гроші на вибір та рятує від придбання неякісної речі. Всім гарного відпочинку!

Odpovědět