pokec o vsem zajimavem i jen tak
Moderátor: yogifrenk
to byl odraz,ale to není on ,vydrž,nafotim to ještě jednou:)
čtyři nohy je jistota s hondou cr-v r.v.97 LPG 95kw
yogifrenk- ty podložky mě napada jen že bys je poslal poštou a ja ti poslal prachy na učet jinak nevim
Je pěknej já sem podobnej viděl v baumárktu nebyl sem si jistej pruměrem volantu musim ho změřit na tom potahu je rozmezí od do v cm to se ti bude pěkně držet volant 

pošli mi adresu v sz poslu ti ho gratis,dostal jsem k svátku ten co svítil,mám tam vše do červené barvy ,tak ti ho poslu bo me se tam nehodí:)
Alfred - chlape čau ,mužů ti dát zatím pouze echo kde bys ten plechač koupil,kolega je marod,takže když jedeš po místecke do fridku tak po pravé straně je H + P autoremont,je to ve staříči,měli by tam mit skoro vše,tak tam zajed a mrkni ju,měj se chlape
Díky moc,mám to kousek,kouknu se tam.

čaues mě dostal David stou pojistkou 2100ročně toje pecka
. Teda seš raubíř
Já vyměnil motorek topení už mam klid sehnal sem starší a jinak pasuje s civika akorad se musí přehodit zásuvka je uplně identickej

vždycky jsem měl dvoulitra.Auto co jsem měl minule bylo u wustenrot a dělalo to 1890.Pojistím to vždy u pojišťováka co děla asi 10 pojišťoven a vybere tu nejlevnější.Máti měla obsah taky 2,0 a platila u české 6000.