pokec o vsem zajimavem i jen tak
Moderátor: yogifrenk
jaké zárovečky tam pasuji? Urcite ty nejmensi co existuji že:)
čtyři nohy je jistota s hondou cr-v r.v.97 LPG 95kw
jsou tam celoskleněné žarovičky maličké 12V1,2W typ.označení W2krát4,6d
no pecka,to jsou ty maličke,které jsou tak pro hodináře:)no,budu muset taky měnit ,nesviti mi otackomer
To máš dodrý vepředu nahoře sou 2 šroubky sundáš kryt a jseš na přístrojích,ale nejsem si jistý jestli tam nejsou ty samé žárovičky ale s patkou skusím pohledat jinak doufám že máš male ruce Já mám okolo metráku a při výměně žárovičky v popelníku sem rosttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt málo místa krátký dráty skrátka chutovka
Me nesviti celej stred ale chci modry podsviceni tak musim rozebrat vsechno
nemám ruce ale lopaty:)mám dva metry a 90kg:)ale jsem šikovný a trpělivý jako ty a navíc když si něco umanu tak to dodelam:)teda ve většině případů:)pokud to v afektu někde neleti:)ale dík za návod,vyměním to a pak pisou kolik bunek zařvalo 

mates5710- dobry nápad,ale to budes měnit asi i u heblat u topení ne ?
hele chlapi,když jsme u těch zárovek,když zapnete světla,svítí vám nějaká kontrolka na palubovce? Me ne tak jsem si tam dal jednu oranžovou na obrysovky a zelenou na potkávacky a mám je tam kde je ovládání zrcátek,jsou tam takové dva prolisy čtvercove tak tam jsem to šupl,bylo to jako stvořene pro ne 

Chci dat ledky vubec nevim jeste sem to nerozebral. Jo a kontrolky tam nejsou
když rosvítíš tak by ti měli svítit spínače: varovných světel,spínač mlhovky,spínač ostřikovače světel mě to takle svítí a mates když budeš měnít osvětlení v celem středovem panelu tak upřimnou soustrast sežen si dokumentaci nebo radu kdo to dělal jinak mužeš nadělat víc škody jak užitku samej plast a dostat se dovnitř šílenost až to budeš dělat dej vědět postup
jo nikde sem nenašel jestli ty maličké žárovičky dělají v led.5W dělají ale 1,2W sem nenašel možna budeš mít více štěstí