pokec o vsem zajimavem i jen tak
Moderátor: yogifrenk
jj 600hornet holky spolu 

krasne :)jinak podložky jsou us obednane
vzal jsem ti 4ks ok?

čtyři nohy je jistota s hondou cr-v r.v.97 LPG 95kw
čaues nejdříve Mates ty žárovičky jsou bez patice, ale ty ledky asi tu patičku zřejmě mají protože mají označení stejné jako žárovičky W2krát4.6d určitě by pasovat měli akorat nevím jak je na tom výška těch led žárovek. a yogi je fajn že už jezdíš. a k Davidovi volal sem babě která mi dělala pojistku a vynadal sem ji jak mužou dva pojistníci se stejnymi auty platit ruzné sumy já 4000kč ročně a kolega 2169kč ročně tak sem dostal obsáhlou přednášku na výpočetní aspekty pro výpočet:stáří vozu obsah věk pojistníka jestli se platí najednou nebo čtvrt-pul ročně atddddddddddddddddddddddddddddddddd. tak mě udělala nový výpočet podle nových tabulek a vyšlo mě 3000kč pulročně jdu to předělat normalne zuřím 

yogifrenk ju potřebuju číslo učtu a kolik ti mam poslat
kutil- ja to nekdy rozeberu a uvidim vemu jednu sebou na Kladno mam to kousek a uvidim co maj. S tou pojiskou to maš ješte horší než předtim teda
kutil ahoj,nedivím se že jsi zuril,když zdražuji tak se ohlási,ale když je snížení tak mlčí :/kutil píše:čaues nejdříve Mates ty žárovičky jsou bez patice, ale ty ledky asi tu patičku zřejmě mají protože mají označení stejné jako žárovičky W2krát4.6d určitě by pasovat měli akorat nevím jak je na tom výška těch led žárovek. a yogi je fajn že už jezdíš. a k Davidovi volal sem babě která mi dělala pojistku a vynadal sem ji jak mužou dva pojistníci se stejnymi auty platit ruzné sumy já 4000kč ročně a kolega 2169kč ročně tak sem dostal obsáhlou přednášku na výpočetní aspekty pro výpočet:stáří vozu obsah věk pojistníka jestli se platí najednou nebo čtvrt-pul ročně atddddddddddddddddddddddddddddddddd. tak mě udělala nový výpočet podle nových tabulek a vyšlo mě 3000kč pulročně jdu to předělat normalne zuřím
ok poslu,cena je 400kč jak to budu mit doma,tak ti napíšu a poslu hejmates5710 píše:yogifrenk ju potřebuju číslo učtu a kolik ti mam poslat

kutil.Vypíšu ti jak to mám na smlouvě. Základní sazba 7770 Kč asi mám druh pojistné plus cena je furt stejná.Pak mám ten bonus 139 měsíců a cena spadne na 3885 Kč pak je tam napsaný stálá sleva: sleva oř spaciál oř 1554 Kč. po odečtu je to 2331 Kč a pak sleve za roční platbu a tím jsem na 2191 Kč
Maty taky jsem měl hondu ale cbr.Stejnej motor
Maty taky jsem měl hondu ale cbr.Stejnej motor
To viš mají nové směrnice pro výpočty kdybych platil najednou tak by ta suma byla asi 2800Kč
yogifrenk- pošli mi to v SZ jestli mužeš